Over Ons

Champagne

Champagnebox.nl is onderdeel van A.V. Webwinkels. Wij zijn sinds 2004 actief op internet met verkoop van heerlijke wijn, Champagne, prosecco en geschenken. Op Champagnebox.nl vindt u de echte Champagne, champagneaccessoires en Champagnegeschenken. Wij leveren ook prosecco en wijnen maar deze vindt u op Wijnbox.nl.

Champagne staat voor exclusief genieten, feest en overwinning. Om u echt te laten genieten, hebben we met veel plezier een assortiment Champagne samengesteld met daarin topmerken zoals Taittinger en Laurent-Perrier.
Champagne is een populair geschenk. U kunt dan ook tijdens het bestellen ervoor kiezen om de Champagne te laten verpakken in een geschenkverpakking of in een luxe houten kistje met schuifdeksel. Daarnaast hebben wij mooie geschenken in het assortiment zoals geschenkverpakkingen van Taittinger en Laurent-Perrier met glazen en bijvoorbeeld zeer exclusieve Champagnekoelers. Genoeg dus om van te genieten en om uit te kiezen. We wensen u dan ook veel plezier op onze website en met de heerlijke Champagnes en mousserende wijnen.

Pascalstraat 17 D
2811 EL Reeuwijk

Telefoon: 0182-761233

Inschrijving kamer van koophandel: 28100284
BTW nummer: 1832.82.462.B.01

Bankgegevens:

ABN AMRO Bank Boskoop
42.47.06.431
ten name van A.V. Webwinkels