Betalingsmogelijkheden

Veiligheid staat voorop bij onze betaalmogelijkheden. Daarom maakt Champagnebox.nl voor uw betaling gebruik van de diensten van MultiSafePay, één van de grootste internet Payment Service Providers (PSP’s) in Europa.
Op deze veilige manier kunnen wij u de volgende betaalmogelijkheden aanbieden:

 

Veilig betalen bij ChampagneBrut.nl 1) iDeal. iDeal is voor zeer veilig en direct overboeken met uw eigen internet bankieren.   

2) Visa (PaySquare, Citibank, Bank Card Company) 

3) Eurocard/MasterCard (PaySquare, Citibank, Bank Card Company) 

4) Betaling via PayPal 

5) Betaling achteraf voor bedrijven (betalingstermijn 14 dagen)

6) Achteraf betalen voor Particulieren met AfterPay (kosten € 0,99)

7) Sofort Banking

8) Giropay (Duitsland)

9) Maestro

Hoe werkt het ?


Als u wilt afrekenen leidt Champagnebox.nl u automatisch naar de site van Multisafepay. Multisafepay verzamelt de vereiste informatie voor de betaling en verwerkt het betaalverzoek. Na verificatie van de betaling wordt u automatisch teruggeleid naar onze webwinkel. Logt u niet te vroeg uit. Na uw betaling moet u nog wel de bestelling bevestigen.

Voor u als klant verloopt dit proces transparant en zonder ingewikkelde handelingen. Champagnebox.nl krijgt hierbij in het geheel geen inzage in uw persoonlijke betaalgegevens. Daarnaast worden de transacties door modernste versleutelingstechnieken beveiligd, zodat ze niet ontcijferd kunnen worden door anderen.

De factuur ontvangt u per mail en staat na de bestelling in uw account en kunt u daar bekijken en uitprinten! Als u kiest voor betaling achteraf, dan ontvangt u ook per post een factuur.

* Achteraf betalen met AfterPay
AfterPay voert voor champagnebox.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij champagnebox.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 450,00. De kosten bedragen € 1,50 als u kiest voor achteraf betalen als particulier.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bankgegevens:

ABN AMRO Bank N.V. in Boskoop
Ten name van: A.V. Webwinkels
Bankrekeningnummer: 42.47.06.431
IBANnr:NL86ABNA0424706431
BICnr:ABNANL2A