Champagne voor Bedrijven

Een groot deel van de klanten van Champagnebox zijn bedrijven.  Wij doen wij voor bedrijven?

 Op Champagnebox.nl vindt u alleen champagnes, champagnegeschenken en accessoires, maar wij kunnen ook wijn, prosecco en wijngeschenken leveren. Kijkt u hiervoor op Wijnbox.nl

  • levering Champagne/wijn voor recepties en bedrijfsfeestenRelatiegeschenken wijnbox
  • levering geschenken thuis bij jubelarissen, jarigen en relaties
  • Levering Champagne of wijn als bedankje
  • Eindejaarsgeschenken
  • give-aways
  • maatwerk zoals wijn met eigen etiket, wijn & Chocolade geschenken

 

Betaling

Bedrijven kunnen bij ons achteraf betalen, dit is makkelijk aan te geven bij de bestelling in onze webshop. De factuur ontvangt u van Billink die voor ons de facturering verzorgd.

Hoe bestellen?

Natuurlijk kunt u bestelling in onze webshop, maar u kunt ook gewoon bellen (0182-761233) of mailen (info@champagnebox.nl). We leveren maatwerk, dus we kunnen voor u allerlei geschenken en pakketten samenstellen.

Lekker makkelijk

Het regelen van de geschenken, het verzenden, het kaartje en alles wat er bij hoort, kunt u aan ons overlaten. Wij doet dit al jaren en doen het graag. Wij verzorgen alles of het nu 1 geschenk is of 1000.

 

Wijn & Chocolade & Champagne

Champagnebox.nl is onderdeel van AV Webwinkels. Onze zustershop Chocoladebox.nl is de online chocolaterie. Wilt u een geschenk combineren met wijn en chocolade. Wij doen dit graag. Ook zijn er mogelijkheden met bonbons met logo in mooie verpakkingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Grote bestellingen

Heeft u een grote bestelling, vraag ons een offerte. Wij zullen u een scherp aanbod doen.

Lange ervaring

Champagnebox bestaat al 10 jaar en al deze jaren hebben wij vele bedrijven van klein tot groot prachtige champagnepakketten, geschenken en give-aways mogen leveren. Wij zijn flexibel, houden van mooie producten, kwaliteit gaat boven alles en zorgen dat uw medewerker of relatie oprecht blij zal zijn met uw geschenk . Bel ons of mail ons als u vragen heeft.